1
2
3
4
5
6
1

sh-tomrer-590x400Taget er lavet af tagpap og har en hældning på syv grader. Hældningen betyder at regn og smeltevand fra sne kan løbe af. Det flade tag giver samtidigt huset et minimalistisk og moderne udtryk. Vi lægger tagpappet i to lag på 18 m.m. krydsfiner og med 450 m.m. isolering. Således  lever konstruktionen op til standard 2015 kravene.

2

hok-murer-590x400Denne model er som standard opmuret med traditionelle røde tegl-mursten og med færdige fuger. Hvis du ønsker andre typer mursten end de røde teglsten, som vi har valgt, er der mulighed for alternative løsninger.

Blot skal du være opmærksom på, at det kan gøre den samlede pris på huset dyrere. Vi bistår gerne med råd og vejledning.

På billedet af vores model B har vi eksempelvist valgt en anden type sten end den røde teglsten, som er medregnet i vores standardpris.

3

henning-maler-590x400Vi leverer model B med spartlede og malede vægge. Vi benytter lyse farver, men har du andre ønsker til farvevalget, er der også mulighed for det. Blot skal du være opmærksom på, at det kan gøre slutprisen på huset dyrere.

Som standard benytter vi produkter fra Beck & Jørgensens, som holder en meget høj kvalitet og som laver produkter, der tager maksimalt hensyn til miljøet.

Loftet på denne model er som standard et hvidmalet lydregulerende gipsloft.

4

Som standard leverer vi boligen med varmegenanvindings-anlæg og gulvvarme i alle rum. Boligens varmeforsyning afhænger af, hvor boligen bliver opført. Sker det indenfor et kollektiv forsyningsområde med opkobling til fjernvarme i henhold til lokalplanen, så leveres huset med fjernvarme.

Men bygges boligen i et område uden opkobling til fjernvarme, så leverer vi som standard huset med en varmepumpe, hvilket er vores anbefaling. Men ønsker man andre løsninger, bidrager vi gerne med råd og vejleding.

5

raaby-arkitekt-590x400Denne model har en moderne og nutidig profil med rene, minimalistiske linjer. Det er boligen til den unge, moderne familie, som har brug for en funktionel bolig, der skal dække en moderne families basis- behov.

Du skal selv stå for købet af byggegrund. Men før du kaster dig ud i købet, er det en god ide at tale med os først, for det er ikke alle huse, der kan opføres på alle grunde. Grunden kan have en hældning eller noget andet, som gør, at boligen skal opføres på en speciel måde. Så kontakt os og få rådgivning, før du køber grunden.

6

thisted-el-forretning-590x400Installationerne er udført i højeste kvalitet og som standard benytter vi derfor dansk produceret materiel fra blandt andre Lauritz Knudsen.

Alle installationer udføres efter Stærkstrøms Bekendtgørelsen, og udføres kun af uddannet lokal personale. Stikkontakter, afbrydere lampeudtag mv. udføres med antal, i henhold til beskrivelse, hvor endelig placering aftales direkte med bygherre.

Alle medfølgende lyskilder/spot er af typen LED. Hvis man ønsker et an alternativ løsning i forhold til standard-modellen, så udfører selvfølgelig alle typer supplerende installationer, til meget attraktive priser.

Dog skal du være opmærksom på, at det kan gøre slutprisen på dit hus dyrere.

Minimalistisk vinkelhus med tagpap

Model B er et velindrettet familiehus med rene linjer. Taget er med tagpap på ensidig hældning, som skaber et minimalistisk udtryk. Boligen er funktionelt indrettet, så den passer til en moderne families behov. Huset indeholder et centralt placeret køkken/alrum i forbindelse med en rummelig opholdsstue, tre gode værelser, soveværelse og to badeværelser samt bryggers og viktualierum. Der er benyttet gode materialer fra leverandører, som Thy-Huse selv kan stå inde for.

Model B leveres som standard med:

Tag: Tagpap på ensidig hældning
Vinduer: Træ og alu
Loft: Lydregulerende gipsloft
Døre: Celledøre med hvidmalede dørindfatninger og fodlister
VVS: Varmegenvindingsanlæg og gulvvarme i hele huset
Væg: Yton-vægge – spartlet og malet.
Gulv: Træ og/eller klinker
EL: Standard el-installationer
Mure: Standard mursten med færdige furer
Isolering: Papiruld
Hårde hvidevarer: Siemens
Køkken og bad: Inventar til afsat beløb

Med i prisen hører som standard statiske beregninger, varmetabsberegninger og jordbundsundersøgelser.

Huset lever op til standard 2015 kravene.

Fakta:

  • Boligareal samlet 150 m2
  • 1 opholdsstue i forlængelse af køkken/alrum 50,60 m2
  • 4 værelser
  • 2 badeværelser
  • 1 bryggers
  • 1 viktualierum